Kevään kerhoihin mahtuu vielä mukaan!

27.12.2017

4H-, kokki-, askartelu-, lemmikkieläin- ja hevoskerhojen kevätkauden kerhoihin voi mahtua myös uusia kerholaisia mukaan.Katso lisää 4H-kerhot-osiosta, johon kerhojen alkamisajat ja ohjelmat päivitetään viimeistään tammikuussa. Ota yhteyttä ja varaa oma paikkasi!

Useimpiin kerhoihin otetaan mukaan 6-13-vuotiaita kerholaisia. Kerho on koululaisille mukava tapa viettää iltapäivää oppien uutta. Kerhoissa retkeillään luonnossa, askarrellaan, leikitään, kokkaillaan ja tutustutaan lemmikkieläimiin sekä tehdään yhdessä kaikkea muutakin mukavaa.

4H -toiminnan periaatteena on, että tekemällä oppii parhaiten. Käytännönläheisten tehtävien avulla tiedot ja taidot karttuvat sekä omatoimisuus kasvaa. Uutta osaamista on siten kiva näyttää myös kotona ja koulussa.

Musiikki- ja liikuntaleikkien parissa tullaan tutuiksi ja aikakin kuluu kuin huomaamatta. Luontoretkillä tutustutaan syksyiseen metsään sekä kasveihin, marjoihin ja sieniin. Liikuntaa ja rentoa yhdessäoloa mukavan harrastuksen parissa ei voita mikään.

Yli 10-vuotiaat voivat tulla mukaan kokkikerhoon, jossa valmistetaan alku-, pää- ja jälkiruokia sekä leivotaan makeita ja suolaisia leivonnaisia.