Eläinhoitopalvelu

4H-yhdistys välittää nuoria erilaisiin töihin. Tilaamalla nuoren töihin tarjoat hänelle arvokasta työkokemusta helpolla ja vaivattomalla tavalla.


Tarvitsetko lemmikillesi hoitajaa?

4H-eläinhoitopalvelujen tavoitteena on työllistää nuoria, sekä tarjota asiakkaalle edullista, joustavaa ja luotettavaa apua arkeen.

4H-dogsitter on 4H-yhdistyksen kouluttama koiranhoitaja, joka hoitaa koiria yleensä omistajan poissa ollessa. Suurin osa hoitotehtävistä on koirien ulkoiluttamista, mutta etenkin viikonloppuisin tai lomamatkojen aikana dogsitterin tehtäviin kuuluu myös koiran pitempiaikainen täysihoito joko asiakkaan luona tai dogsitterin omassa kodissa.

4H-yhdistyksellä on myös koulutettuja cat- ja petsittereitä, jotka hoitavat kissoja ja muita pienlemmikkejä, kuten esimerkiksi jyrsijöitä ja lintuja. 

Asiakkaalle mutkatonta

Palvelun tilaaja tekee sopimuksen 4H-yhdistyksen kanssa ja saa laskun nuoren tekemästä työstä. Nuori on työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka vastaa työnantajan velvoitteista, kuten nuoren vakuuttamisesta. 

Muiden tilattavien palvelujen yhteydessä myös lemmikkieläinten hoito on kotitalousvähennyskelpoista. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä.