Kilpailu: Ruokahävikin torjujat 29.2.2020 asti
25.8.2019
Ruokahävikin torjujat!
Uusi vuosi, uudet kujeet! Suomessa heitetään roskiin vuosittain noin 400 miljoona kiloa syömäkelpoista ruokaa, josta suurin osa syntyy kotitalouksissa. Nyt on viimeistään aika tarttua toimeen ruokahävikin estämiseksi, eikö niin?
Tehtävänä on keksiä toteutuskelpoinen idea vähentää tai jopa estää ruokahävikin syntyminen. Kilpailuun voivat osallistua 16-28-vuotiaat nuoret.
Kilpailuaika on 1.12.2019-29.2.2020, joten vielä on aikaa lähteä ideoimaan, kuinka saamme pienemmäksi tuota kammottavaa lukua ruokahävikin osalta Suomessa.
Parhaat ideat palkitaan upeilla rahapalkinnoilla!
Lue lisää ja osallistu kilpailuun nettisivuilla!