Kodin- ja lastenhoitopalvelut

4H-yhdistys välittää nuoria erilaisiin töihin. Tilaamalla nuoren töihin tarjoat hänelle arvokasta työkokemusta helpolla ja vaivattomalla tavalla.

Palvelut on tarkoitettu yksityisille ihmisille, yrityksille, kunnille ja muille yhteisöille. Tuntiveloitus 1.5.2022 alkaen on 25,00 euroa, joka sisältää arvonlisäveron 24 %. Nuori käyttää työtä tehdessään työntilaajan työvälineitä ja laitteita.

Apua pihatöihin: Nuoret tekevät erilaisia piha- ja puutarhatöitä, esimerkiksi leikkaavat nurmikkoa, kitkevät ja haravoivat.

Palveluita kotiin: Nuoret auttavat erilaisissa kotiaskereissa. He voivat esimerkiksi siivota, valmistaa ruokaa tai tehdä muita kotitöitä. Nuoret voivat myös hoitaa ikäihmisten kauppa- ja virastoasioita sekä pitää seuraa vanhuksille.  

Apua lastenhoitoon: Lastenhoitokurssin suorittaneet nuoret hoitavat lapsiasi joko säännöllisesti tai tarpeen mukaan. 

Metsänhoitoapua: Metsähoitokurssin käyneet nuoret osaavat auttaa esimerkiksi taimikonhoidossa. 

Kysy lisää Taina Päätalolta lieto@4h.fi tai 050 352 1968. Voit tilata kodin- ja lastenhoitopalveluja myös 4H-yrittäjiltä.

Asiakkaalle mutkatonta

Palvelun tilaaja tekee sopimuksen 4H-yhdistyksen kanssa ja saa laskun nuoren tekemästä työstä. Nuori on työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka vastaa työnantajan velvoitteista, kuten nuoren vakuuttamisesta. 

Muistathan, että asiakkaan kotona tapahtuvat koti- ja puutarhatyöt sekä lastenhoito ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä