Kerhot

KOKKI-, KEPPIHEVOS-, LEMMIKKI-, PUUHA-, LIIKUNTALEIKKI-, HEVOS- JA 4H-KERHOT

Liedossa toimivat 4H-kerhot ohjelmineen löytyvät valikosta. Ilmoittaudu kerhoon klikkaamalla valikosta oikea kerho ja täyttämällä ilmoittautumislomake.

Tiedustelut toiminnanjohtaja Taina Päätalo p. 050 352 1968 tai lieto@4h.fi

Voit liittyä Liedon 4H-yhdistyksen jäseneksi täältä. Jäsenmaksu on 35 €/hlö tai 70 €/perhe. 4H-jäseneksi liittyneiden jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kuukauden jaksoissa.
4H-jäseniltä ei peritä osallistumis- eikä tarvikemaksuja muista kerhoista kuin Hevoskerhosta. Jäsenenä voit halutessasi osallistua useampaan kuin yhteen kerhoon.

Tule kerhonohjaajaksi tai vapaaehtoiseksi:

Haemme uusia nuoria  kerhonohjaajiksi. Ohjaajat koulutetaan ja heille maksetaan palkkiota. Tervetuloa mukaan!

Haemme myös vapaaehtoisia aikuisia mukaan toimintaamme. Jokainen vapaaehtoinen on meille tärkeä, tervetuloa mukaan! Lue lisää täältä.

Myös huoltajana voit tukea lasten 4H-toimintaa eri tavoin. Vastaa kyselyyn täällä.

Kerhoissa huomioimme hyvän käsihygienian ja noudatamme viranomaissuosituksia tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Katso lisätietoja täältä  Älä tule kerhoon jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on hengitystieinfektion oireita kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita tai päänsärkyä. Koronatilanteen huonontuessa meillä on valmius aloittaa etäkerhotoiminta. Kiitos yhteistyöstä!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.