Muokkaa jäsentietojasi

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Digitaalisessa jäsenkortissa pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Käytä samaa matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta vain yhdellä henkilöllä.

Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Näin voit tallentaa jäsenkortin pikakuvakkeen puhelimen näytöllesi, niin pääset siihen jatkossa nopeasti (esimerkkinä toimii Android-puhelin, Samsung):

Pyyhkäise näyttöä ylhäältä alas, saat esiin verkkosivun osoiterivin. Maalaa/valitse osoite ja paina alaspäin osoittavaa nuolta, kts. kuva ohessa.

Puhelin kysyy ”Asennetaanko tämä sivusto verkkosovelluksena Sovellukset-näyttöön?”. Valitse Asenna. Saat 4H-pikakuvakkeen puhelimesi Sovellukset-listaukseen ja jatkossa jäsenkortti aukeaa, kun klikkaat pikakuvaketta.

iPhone-puhelimessa painat puolestaan näytön alarivissä näkyvää, ylöspäin osoittavaa nuolta. Tämän jälkeen näkyvästä valikosta valitset kohdan Lisää Kotivalikkoon. Valitse Lisää ja jatkossa saat 4H-pikakuvakkeen puhelimesi valikkoon.

Muista pitää tietosi ajantasaisina

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla. Tietojesi muokaamisen voit tehdä jäsenkortillasi osoitteessa oma.4h.fi.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Jos haluat erota 4H-jäsenyydestäsi, mene digitaaliseen jäsenkorttiin ja valitse Jäsentiedot. Jäsentiedoista löytyy kohta ”Haluan erota jäsenyydestä”. Jos koko perhe haluaa erota jäsenyydestä, perheen huoltajan tulee tehdä se omalla jäsenkortillaan.