4H-jäsenyys

Liedon 4H-yhdistys tukee lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämänhallintaa

4H tarjoaa monipuolista kerho- ja kurssitoimintaa, leirejä, retkiä, kilpailuja, kansainvälisiä vaihto-ohjelmia, työ- ja ansiomahdollisuuksia sekä mm. lasten-, lemmikkieläinten-, pihan- ja kodinhoitopalvelua. Toimintaan voivat osallistua kaiken ikäiset.

Liedon 4H-yhdistyksen jäsenmaksu  kaudella 1.9.2019 - 31.8.2020

• Henkilökohtainen jäsenmaksu 35 euroa.
  • Perhemaksu 70 euroa. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat.
  • Kannatusjäsenmaksu 100 euroa.

Voit liittyä Liedon 4H-yhdistyksen jäseneksi tämän sivun alareunassa olevan sähköisen lomakkeen kautta.

Jäsenmaksulasku: Suomen 4H-liitto lähettää jäsenmaksulaskun ja jäsenkortin jäsenille postissa noin kuukauden kuluessa jäseneksi liittymisestä.

Jäsenetuudet

Valtakunnallisen jäsenmaksun maksaneiden jäsenyyteen sisältyy aina varsinaisen 4H-toiminnan lisäksi

• nuorisojäsenen tapaturmavakuutus
  • jäsenkortti
  • Vähintään 20 % alennuksen 4H-retkistä, - leireistä, - kursseista ym. tapahtumista
  • korttiin liittyvät paikalliset jäsenedut ja valtakunnalliset etuudet

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Tiesitkö?
Voit muokata 4H-jäsenenä henkilötietojasi (esim. nimi-, yhteys- ja allergiatiedot) 4H-verkkoasiointipalvelussa. Lue lisää täältä.