4H-jäsenyys

Liedon 4H-yhdistys tukee lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämänhallintaa

4H tarjoaa monipuolista kerho- ja kurssitoimintaa, leirejä, retkiä, kilpailuja, kansainvälisiä vaihto-ohjelmia, työ- ja ansiomahdollisuuksia sekä mm. lasten-, lemmikkieläinten-, pihan- ja kodinhoitopalvelua. Toimintaan voivat osallistua kaiken ikäiset.

7.1.2020 lähtien 4H-jäseneksi liittyneiden jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk.
4H-jäseniltä ei peritä kerhojen osallistumis- eikä tarvikemaksuja.

• Henkilökohtainen jäsenmaksu 35 euroa.
  • Perhemaksu 70 euroa. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat.
  • Kannatusjäsenmaksu 100 euroa.

Liity Liedon 4H-yhdistyksen jäseneksi täältä

Jäsenkortti

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Digitaalisessa jäsenkortissa pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Käytä samaa matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta vain yhdellä henkilöllä. Lue lisää.

Jäsenetuudet

• nuorisojäsenen tapaturmavakuutus
  • maksuton kerhotoiminta (paitsi Hevoskerhossa tallimaksu)
  • 10-50 % alennuksen useimmista 4H-retkistä, - leireistä, - kursseista ym. tapahtumista