Hevoskerho 

Hepohaan  Tallilla (Rynköntie 80, Lieto) maanantaina 17.4.2023 klo 16-17

Kerho kokoontuu 8 kertaa, hinta 120 €, jonka voi maksaa esim. 2 erässä. Viimeinen kerhokerta on 5.6.2023.

Kerhossa tutustutaan oma ikä- ja taitotaso huomioiden hevoseen ja talliimme, opetellaan hoitamaan hevosta ja huolehtimaan sen asuinympäristöstä, tarkkaillaan/opetellaan ymmärtämään sen käyttäytymistä, tehdään talutusharjoituksia, opetellaan satuloimaan hevonen sekä ratsastetaan joinakin kertoina. 

Ota mukaan kerhoiluun sopiva säänmukainen vaatetus. Omia ratsastusvarusteita ei tarvitse hankkia, mutta saa toki ottaa mukaan, jos sellaiset itseltä löytyy. Ratsastuskypärän saa tallilta lainaksi. 

Hevoskerhoon osallistujilta vaaditaan 4H-yhdistyksen jäsenyys, koska hevoskerholaiset ovat vakuutettuja 4H:n puolesta. Liedon 4H-yhdistyksen jäsenmaksun suuruus:

  • Henkilökohtainen jäsenmaksu 35 euroa.
  • Perhemaksu 70 euroa. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat.
  • Paikkoja kerhossa 16, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hevoskerhon osallistumismaksu 120 euroa/henkilö/8 kertaa maksetaan suoraan Hepohaan tallin tilille  FI0943090010206217  Säterin-Talli tmi Petrell.

Tiedustelut  puh. 040 596 5413/ Tanja Petrell.

Löydät meidät myös  facebookista nimellä Hepohaantalli

Ilmoittautuminen Hevoskerhoon

Hevos-/ratsastustaidot

Huoltajan tiedot, jos osallistuja on alaikäinen.

4H-jäsenyys

Jos osallistuja ei vielä ole 4H-yhdistyksen jäsen, liity täältä. Ennen jäseneksi liittymistä lapsi ei voi osallistua hevoskerhoon, sillä kerholaiset on vakuutettu 4H:n puolesta. Vakuutus on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu. Jäsenmaksu 35€/hlö tai 70€/perhe. Jos et ole varma jäsenyydestäsi, voit tarkistaa jäsentietosi osoitteessa oma.4h.fi.

Muuta

Hyväksyn, että 4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Henkilö esitetään julkaisuissa aina myönteisessä valossa.
Saako kerholainen lähteä itse kotiin kerhosta?