Hevoskerho

Hepohaan Tallilla (Rynköntie 80, Lieto) keskiviikkona klo 17-18

Kerho kokoontuu syyskaudella yhteensä 15 kertaa.

Tervetuloa mukaan kaikki 6 -vuotiaat ja sitä vanhemmat!

Kerhossa harjoitellaan hoitamaan hevosta ja tutustutaan hevosen elinympäristöön sekä ratsastetaan joinakin kertoina. Kerhomaksun voi maksaa viiden kerran erissä, jolloin hinta on 75 euroa/5 kertaa. Koko syyskausi eli 15 kertaa maksaa yhteensä 225 euroa. Lisäksi vaaditaan liittyminen jäseneksi Liedon 4H-yhdistykseen. 

Kerhossa oma ikä- ja taitotaso huomioiden mm. tutustutaan hevoseen, talliimme ja tallimme asukkaisiin, opetellaan hoitamaan hevosta ja huolehtimaan sen asuinympäristöstä, tarkkaillaan/ opetellaan ymmärtämään sen käyttäytymistä, tehdään talutusharjoituksia, opetellaan satuloimaan hevonen ja halukkailla on mahdollisuus tutustua ratsastukseen.

Hevoskerhoon osallistujilta vaaditaan 4H-yhdistyksen jäsenyys, koska hevoskerholaiset ovat vakuutettuja 4H:n puolesta. Liedon 4H-yhdistyksen jäsenmaksun suuruus:

  • Henkilökohtainen jäsenmaksu 35 euroa.
  • Perhemaksu 70 euroa. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat.

Voit liittyä Liedon 4H-yhdistyksen jäseneksi täältä.  Vakuutus on voimassa vasta, kun jäsenmaksu on maksettu. Ennen jäseneksi liittymistä lapsi ei saa osallistua hevoskerhoon!

Hevoskerhon osallistumismaksu 75 euroa/henkilö/5 kertaa tai 225 euroa/henkilö/15 kertaa maksetaan suoraan Hepohaan tallin tilille  FI0943090010206217  Säterin-Talli tmi Petrell.

Tiedustelut  puh. 040 596 5413/ Tanja Petrell. Löydät meidät myös  facebookista nimellä Hepohaantalli

Ilmoittaudu kerhoon alla olevalla lomakkeella!

Tervetuloa Hepohaan Tallille!

Ilmoittautuminen Hevoskerhoon

Hevos-/ratsastustaidot *

Huoltajan tiedot, jos osallistuja on alaikäinen.

4H-jäsenyys

Jos osallistuja ei vielä ole 4H-yhdistyksen jäsen, liity täältä. Ennen jäseneksi liittymistä lapsi ei voi osallistua hevoskerhoon, sillä kerholaiset on vakuutettu 4H:n puolesta. Vakuutus on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu. Jäsenmaksu 35€/hlö tai 70€/perhe. Jos et ole varma jäsenyydestäsi, voit tarkistaa jäsentietosi osoitteessa oma.4h.fi.

Muuta

Hyväksyn, että 4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Henkilö esitetään julkaisuissa aina myönteisessä valossa. *
Saako kerholainen lähteä itse kotiin kerhosta? *