Hevoskerho

Hepohaan tallilla (Rynköntie 80, Lieto) 

Torstai klo 19-20 alkaen 15.2.2024

Tervetuloa mukaan 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat!

VIELÄ MAHTUU MUKAAN🤩
Tervetuloa Hepohaan tallin 4H-hevoskerhoon kaikki 6-vuotiaat tai sitä vanhemmat. Kerhoon tullessa ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. ❤️🐴


Kerhossa opetellaan pienryhmissä kaikenlaisia hevosiin liittyviä taitoja kuten harjaamista, taluttamista, varustelemista, hieman ratsastusta, hevosen terveydestä ja ympäristöstä huolehtimista. Ja hevosta kokonaisuutena ikätaso huomioiden🥰. Lisäksi tietenkin hassutellaan ja letitetään hevosia sekä puuhataan keppareiden kanssa🐴🐴
Kerho kokoontuu kevään aikana yhteensä 15 kertaa. 

Kerhon hinta on 80 € / 5 kerran setti. Voit halutessasi ostaa kerralla myös 15 kerhokertaa hintaan 225 € (joka on mahdollista maksaa esim. 2-3 erässä). Lisäksi sinun tulee olla Liedon 4H-yhdistyksen jäsen.

Tallilta saa lainaksi kypärän. Lapsella tulee omasta takaa olla säänkestävät varusteet, kumisaappaat ja sormikas hansikkaat sekä iloinen mieli😊.

Lisätiedot ja kyselyt: Tanja Petrell 0405965413

Hevoskerhoon osallistujilta vaaditaan 4H-yhdistyksen jäsenyys, koska hevoskerholaiset ovat vakuutettuja 4H:n puolesta. Liedon 4H-yhdistyksen jäsenmaksun suuruus:

  • Henkilökohtainen jäsenmaksu 40 euroa/12 kuukauden jäsenyys.
  • Perhemaksu 85 euroa/12 kuukauden jäsenyys. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat.

Voit liittyä Liedon 4H-yhdistyksen jäseneksi täältä.  Vakuutus on voimassa vasta, kun jäsenmaksu on maksettu, joten maksa jäsenmaksu samalla kun liität lapsen jäseneksi. Ennen jäsenmaksun maksamista lapsi ei saa osallistua hevoskerhoon!

Hevoskerhon osallistumismaksu maksetaan suoraan Hepohaan tallin tilille  FI0943090010206217  Säterin-Talli tmi Petrell.

Tiedustelut  puh. 040 596 5413/ Tanja Petrell. Löydät meidät myös  facebookista nimellä Hepohaantalli

Ilmoittaudu kerhoon alla olevalla lomakkeella!

Tervetuloa Hepohaan tallille!