Ajokortti työelämään -koulutus

Onko pääsi pyörällä työhakemuksista ja ansioluetteloista? Oletko solmussa työnhaussa? Jännittääkö ensimmäinen työpaikka?

Ajokortti työelämään (0,5 op) -koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, yli 13-vuotias nuori.

Koulutuksessa opit nämä!

  • Miten tehdään työhakemus ja ansioluettelo?
  • Miten selviät työhaastattelusta?
  • Mitä ovat työelämän pelisäännöt?
  • Mitä työnantaja ajattelee?
  • Millaista on hyvä asiakaspalvelu?
  • Miten pärjäät haastavissa asiakaspalvelutilanteissa?

Ajokortti työelämään -koulutuksen jälkeen sinulla on paljon tietoa työelämästä. Koulutuksesta on hyötyä TET-jaksolla ja sinulla on paremmat mahdollisuudet saada kesätöitä. Kurssi laajuus on kahdeksan tuntia. Kurssilta saat Ajokortti työelämään -oppaan, digitaalisen osaamismerkin ja todistuksen.

Digitaalinen osaamismerkki

Kun olet suorittanut koulutuksen, voit hakea digitaalista osaamismerkkiä. Sen avulla voit näyttää osaamisesi erilaisissa sähköisissä välineissä työtä hakiessasi. Osaamismerkin hakemista varten tarvitset koulutuksesta saamasi koodin sekä Open Badge Passport -tilin. 

Kun olet luonut tilin, siirry osaamismerkin hakulomakkeeseen tästä.

Syötä lomakkeeseen koulutuksessa saamasi koodi sekä muut tarvittavat tiedot. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit hakea merkin. Joskus viesti eksyy, joten kannattaa kurkata myös roskapostikansio. Merkki liitetään automaattisesti Open Badge Passport –tiliisi.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.