Yhdistys

Liedon 4H-yhdistys on aloittanut toimintansa vuonna 1932. Siinä on noin 400 jäsentä.

Liedon 4H-yhdistys tarjoaa monipuolista toimintaa kuten kerhoja, kursseja, kilpailuja, leirejä, retkiä ja työpalvelua. 4H:ssa voivat harrastaa niin kouluikäiset lapset kuin varttuneemmatkin nuoret. Myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan esimerkiksi kursseille, 4H-tapahtumiin ja vapaaehtoisohjaajiksi.

4H-kerhossa lapset ja nuoret saavat kavereita sekä oppivat paljon erilaisia tietoja ja taitoja itse tekemällä. Kerhoissa tutustutaan monipuolisesti esimerkiksi kädentaitoihin, metsään ja luontoon, ympäristöön, eläimiin ja kansainvälisyyteen. Myös kokkailu sekä lemmikkieläimet kuuluvat kerhojen ohjelmaan.

Nuori voi kehittää työelämätaitoja esimerkiksi Ajokortti työelämään-, kotityöt- ja lastenhoito -kursseilla. Yhdistysten kautta nuori voi työllistyä tai perustaa oman yrityksen. 4H-vaihto-ohjelmien suojissa nuori pääsee lähtemään maailmalle.

Lisätietoja Liedon 4H-yhdistyksen toiminnasta saat toiminnanjohtaja Taina Päätalolta puh. 050 352 1968 tai lieto@4h.fi