Kesän 2022 Hevoskerhot

Ratun Talli  (Vähävankiontie  27) Loukinainen

Tervetuloa mukaan kaikki 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat!

Haluatko oppia tuntemaan hevosen eläimenä sekä lisää hevosen päivittäisistä hoitotoimenpiteistä? Hevoskerho on siihen oiva paikka! 

Hevoskerho sopii myös henkilöille, joilla ei ole lainkaan kokemusta hevosissa - toimimme ryhmässä ikä- sekä taitotason huomioiden. Kerho on loistava tapa tutustua hevoseen eläimenä  ja oppia tuntemaan sen käyttäytymistä ennen harrastuksen aloittamista tai tukemaan ratsastusharrastusta! 

Kesäkerho toteutetaan kolmen kerran erissä:                                

Erä 1.  Maanantai 6.6., 13.6. ja 20.6. klo 19-20.              

Erä 2. Tiistai 7.6. , 14.6.  ja  21.6.  klo 18.30-19.30. 

 Kerhon hinta on 35 euroa/3 kertaa.              

 Hevoskerhoon osallistujilta vaaditaan 4H-yhdistyksen jäsenyys, koska  hevoskerholaiset ovat vakuutettuja 4H:n puolesta. Liedon 4H-  yhdistyksen jäsenmaksu:

  • Henkilökohtainen jäsenmaksu 35 euroa. 
  • Perhemaksu 70 euroa. Perhemaksulla voivat jäseniksi liittyä perheen kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat 6 vuotta täyttäneet nuoret ja vanhemmat.

Voit liittyä Liedon 4H-yhdistyksen jäseneksi täältä.  Vakuutus on voimassa vasta, kun jäsenmaksu on maksettu. Maksathan siis jäsenmaksun jäseneksi liittymisen yhteydessä. Ennen jäsenmaksun maksamista lapsi ei saa osallistua hevoskerhoon!

Kerhossa mm ;

  • tutustutaan hevoseen sekä sen elinympäristöön
  • harjoitellaan hevosen päivittäisiä hoitotoimenpiteitä
  • käydään läpi varusteita, niiden erilaisia osia sekä huoltoa
  • tehdään pieniä harjoituksia maastakäsin taluttamalla

Liedon 4H-yhdistyksen hevoskerhossa on myös mahdollista viimeisellä kerralla päästä kokeilemaan ratsastusta pienimuotoisesti toiveiden mukaan! 

Tervetuloa rohkeasti mukaan! Tallimme sekä sosiaalitilamme ovat siistejä sekä lämpimiä ja näin ollen takaavat mukavat kerhohetket. 

Varaukset ja maksut hevoskerhoon sähköisen varausjärjestelmän kautta Hopoti-järjestelmässä  https://hopoti.com/stable/RatunRatsastuskoulu

Jokaisen tulee tehdä sinne oma tili ja varata heppakerho sieltä. 

Meillä on kypäräpakko myös hoitotilanteissa!

Tiedustelut:

Melina Sandelin 
040 680 4749
ratunratsastuskoulu@gmail.com 
www.ratuntalli.fi